Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een geluidsinstallatie voor uw feest

Bent u op zoek naar dé beste geluidsinstallatie voor op uw fuif, personeelsfeest of ander feest? Dan is DVS-Entertainment uit Leuven de geschikte partner voor u. Bij ons staat een persoonlijk contact steeds op de eerste plaats en wij stellen steeds één en dezelfde persoon in voor uw totaalproject van a tot z!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Enkel de beste geluidsinstallatie voor uw feest

U wilt op uw fuif, personeelsfeest, opendeurdag of ander feest natuurlijk enkel een geluidsinstallatie van hoge kwaliteit. Heldere bassen en een kraakhelder geluid dragen mee aan een aangename sfeer op uw evenement. Daar staan wij garant voor. Als u het graag nog professioneler aanpakt, is het mogelijk een van onze professionele en ervaren dj’s in te schakelen wanneer u ook een discobar huurt bij ons. Of u nu een groot of een klein feest organiseert, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Van een professionele geluidsinstallatie tot het huren van lichtinstallaties, wij zijn steeds uw partner. Bovendien komt u bij ons nooit voor onaangename financiële verrassingen te staan. Wij zijn immers transparant in onze volledige samenwerking. Dat doen we door op voorhand steeds een vrijblijvende en gedetailleerde offerte op te stellen. De gemaakte afspraken worden dan ook steeds nageleefd, zodat u met een gerust hart een beroep kunt doen op onze geluidsinstallatie voor uw fuif, personeelsfeest of ander feest.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Huur uw verlichting bij ons

Twijfel zeker niet en schakel ons in voor de lichtinstallatie op uw opendeurdag, personeelsfeest, fuif of ander feest. Met onze hulp wordt uw event gegarandeerd een succes. Neem gerust contact met ons. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 497 83 88 54, ons een e-mail te sturen via info@dvs-entertainment.be of door ons online contactformulier in te vullen. U hoort vervolgens zo spoedig mogelijk van ons terug. Bekijk alvast onze webshop om inspiratie op te doen.

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54