Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een geluidsinstallatie kopen

Een professionele geluidsinstallatie kopen is een goed idee. Het is namelijk een duurzame investering én u boekt er gegarandeerd succes mee op uw klein of groot feest. De experten van DVS-Entertainment uit Leuven staan u graag bij in de keuze naar de perfecte geluidsinstallatie. Lees snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

De geluidsinstallatie van uw dromen kopen

Vóór het kopen van een geluidsinstallatie is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Eerst en vooral denkt u best goed na voor welk doel u een geluidsinstallatie wenst te kopen. Is het eerder recreatief, zoals bijvoorbeeld als versterking voor uw televisie, of om muziek af te spelen op de achtergrond? Of heeft u een geluidsinstallatie voor een dansfeest, personeelsfeest of andere gelegenheid nodig en wilt u uw gasten voorzien van de beste bassen en helderste muziekkwaliteit? Wat de reden ook is, wij beschikken vast en zeker over de geluidsinstallatie die u zoekt. Wilt u daarbij ook graag een discobar huren? Geen probleem! Ook dat behoort tot onze mogelijkheden.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vooraleer u een geluidsinstallatie bij ons fullservicebureau gaat kopen, stellen wij graag een vrijblijvende offerte op, volledig op uw maat. Vervolgens koopt u de professionele geluidsinstallatie via onze webwinkel. Bij vragen neemt u gerust contact met ons op via ons contactformulier.
 

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54