Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een discobar huren

Wilt u graag een discobar huren om van uw evenement een spetterend succes te maken? Bij DVS- Entertainment uit Leuven kiest u uit een ruim aanbod aan discobars. Wij bieden daarbij ook een praktische service aan: een van onze professionele dj’s komt dan de leukste platen draaien op uw fuif, personeelsfeest of ander feest!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Een discobar met of zonder dj huren

Of het nu gaat om een klein of om een groot feest: bij ons kunt u dé perfecte discobar huren. Onze discobars bestaan uit geluidsmateriaal, microfoons, een mengpaneel en nog veel meer benodigdheden. Bij het huren van een discobar heeft u ook de keuze om al dan niet een van onze dj’s in te zetten. Naast een discobar, is het natuurlijk aangeraden om lichtinstallaties te huren. Ten slotte hebben wij in ons assortiment ook vast en zeker dé perfecte geluidsinstallatie voor uw feest. Naast de verhuur, rekent u overigens ook op onze experten voor het plaatsen van de discobar.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Contacteer ons

Bent u geïnteresseerd in het huren van een professionele discobar, met of zonder een dj? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 497 83 88 54, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@dvs-entertainment.be of door ons online contactformulier in te vullen. 

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54