Huren of kopen

Totaalproject mogelijk

Grote én kleine projecten

Een lichtinstallatie huren

Wilt u graag een professionele lichtinstallatie huren voor uw evenement in Aarschot, Haacht, Leuven en nauwe omgeving? Dan klopt u best even aan bij DVS Technieken. Wij beschikken over verschillende lichtinstallaties die perfect passen bij eender wel feest, groot of klein! Lees verder en ontdek waarom een lichtinstallatie huren in Rotselaar, Tremelo, Wilsele en omgeving uiterst geschikt is voor uw event.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten?

Bekijk onze volledige aanbod
disco foto | DVS-Entertainment

Bekijk onze projecten

Een professionele lichtinstallatie uit Leuven huren

Bij de organisatie van een feest komt veel kijken. Enerzijds dient u een discobar te huren of te kopen, om uw gasten van goede beats te voorzien. Anderzijds wilt u uiteraard ook sfeer creëren op uw evenement in Aarschot, Haacht of Wilsele, door een professionele lichtinstallatie te huren. Wij ontzorgen u alvast van een groot deel van uw planning. Zo bieden wij ook de mogelijkheid aan een geluidsinstallatie te kopen of te huren, als u bijvoorbeeld een speech wilt geven met een voortreffelijke geluidskwaliteit.

Heeft u vragen?

Wij beantwoorden ze graag!

Contacteer ons

Onze lichtinstallaties

Wanneer u een professionele lichtinstallatie bij ons bedrijf uit regio Leuven, Haacht en Rotselaar gaat huren, heeft u de keuze uit een groot assortiment aan lichtinstallaties. Wij beschikken namelijk over volgende zaken:

  • Moving heads;
  • Static lights;
  • Outdoor lighting;
  • Effect lighting ;
  • Blinders;
  • Lasers;
  • Blacklights;
  • Mirror balls;
  • Dimmer;
  • En nog veel meer!

Of u nu een formele gala-avond organiseert of een lichtinstallatie en geluidsinstallatie voor een ander feest wilt huren, ons bedrijf uit de omgeving van Wilsele en Rotselaar heeft vast wel iets in het aanbod dat bij uw wensen past!

Reken voor uw totaalproject op ons

Wij bieden verschillende formules aan qua verhuur en verkoop van geluids- en lichtinstallaties en discobars. Zo is het mogelijk om uw totaalproject aan ons over te laten. Hierbij zorgen wij voor het hele traject, van a tot z en hoeft u zich over niets zorgen te maken. Wilt u liever enkel een professionele discobar, lichtinstallatie of geluidsinstallatie van ons bedrijf uit regio Rotselaar, Haacht en Aarschot te huren? Ook dat is perfect mogelijk! U vertelt ons wat uw wensen zijn, en wij gieten deze in een vrijblijvende offerte!

Laat ons weten wat uw wensen zijn

Bent u geïnteresseerd in een van onze lichtinstallaties? Of wilt u graag eerst meer informatie over het huren van een lichtinstallatie voor uw feest in de omgeving van Wilsele, Leuven en Haacht? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar het nummer +32 497 83 88 54, door een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@dvs-entertainment.be of door ons contactformulier in te vullen.

Wij verhuren en plaatsen licht-en geluidsinstallaties, van kleine tot grote projecten. Wij bieden totaaloplossingen voor licht, geluid en beeld. Contacteer ons voor jouw event, wij denken mee van A tot Z.

Aarschotsesteenweg 37, 3012 Leuven

info@dvs-entertainment.be

+32 497 83 88 54